Ammin Zul: Tutorial: Cara Pasang LinkWithin Di Blog

Tutorial: Cara Pasang LinkWithin Di Blog


hiii.. Kali ni ammin ank kongsikan dengan korang cara memasukkan LinkWithin di blog anda.
ok, bagi yang baru nak berblog ataupun yang tak tahu ape tu LinkWithin ni ammin tunjukkan.

ok. di macam ni>

dah tahu apa tu.
ok, ni cara-caranya

1, Korang klik link ni dulu -- LinkWhithin --
2, Akan keluar satu window, bila korang scroll ke bawah sikit akan ada ni.



3, ok, Kalau ada, korang buat macam ammin tu,.
4, Sesudah itu, korang klik Get Widget!
5, Dah klik akan kluar ni kan?


6, Kalau ada korang klik Add Widget , secara automatik akan keluar ni. 



dan siap =D

eh! eh!, kalau korang nak tukar tajuk LinkWidget kepada ayat korang sediri