Ammin Zul: Isnin, Oktober 08, 2012

Shila Amzah @ Asian Wave



Alllooooyyaiii. bila hari ahad je bosan, nak-nak lagi dok kat kedai ni, tak buat apa-apa pon. orang pon tak datang-datang pon kat kedai ammin ni, mmmm, tulah kalau berniaga ada pasang surutnya.


ok..
update ni ada kait mengait dengan title kat atas. Mungkin ada yang dah tahu dan tak tahu lagi tentang Shila Amzah menjuarai Asian Wave  di tempat yang pertama..


Tahniah diucapkan pada Shila Amzah kerana bersungguh-sungguh untu menaikan mnama malaysia di shanghai, china dan dunia. Buat kata orang 'belajar lah sampai negara china'. 


sekali lagi... Tahnia diucapkan kepada Shila Amzah.
jom tengok video ni.


SET FIRE TO THE RAIN BY SHILA AMZAH.