Ammin Zul: Bacground Free

Bacground Free


Hari ni ammin nak kasi background free untuk korang.
Khas untuk korang korang yang malas nak buat background sendiri,
atau yang tak ade Photoshop,

Hahaha, bockground ni tak lah banyak sangat, insyaallah ammin akan masukkan lagi.



http://i.imgur.com/HYZmi.png


http://i.imgur.com/kw5dm.png


http://i.imgur.com/dY6hc.png


http://i.imgur.com/w3iwX.png


http://i.imgur.com/CbF1r.png


http://i.imgur.com/HiigH.jpg


http://i.imgur.com/b8QHB.png


http://i.imgur.com/C7E1t.jpg


http://i.imgur.com/70KGB.png


http://i.imgur.com/R8Sje.png


ok, Bagi yang tak tahu nak pasang macam mana, jom ammin tujukkan.
mula-mula pegi kat
 Dashboard > Desing > Add A Gadget > Html/ JavaScipt

Copy kod ni dan paste kan kat  Html/ JavaScipt tadi

<style>
body {
background-image: url('URL BACGROUN YANG KORANG NAK');
background-attechment: fixed;
background-repeat: repeat;
}
</style>