Ammin Zul: happy birthday to me

happy birthday to me

hari ini rasa rajin pulak nak menaip,
saje nak ingatkan korang yang hari ni hari LAHIR ammin, hahaha


ni kek ammin buat sendiri kat sekolah.

azam ammin adalah, dapat masuk ke univesity,
dapat mencapai citi-cita ammin ingin menjadi chef celebrity
dan inginkan buka satu retoran HALAL di luar negara..

dengan izin tuhan dan berkat doa korang untuk ammin, 
insyallah akan dapat ammin capaikannya.....amin
 
so korang kena bagi hadiah ni,
kalau nak bagi hadiah tu kasi lah camera nikon ataupon canon. hehehehe

idaman ammin ni, kalau dapat tentu ammin selalu update.
dan ammin berniat nak buka satu laman web racipe dekat dalam blog ni.
buat kata orang tua-tua
kalau nak hidup senang kenalah berusaha lebih,. baru lah dapat apa yang dinginkan
so sekarang ammin sedang mengumpul duit dari tabung, nuffnang, says dan churpchurp
semata-mata nak kan camera ni.
sebenarnaya ammin tak berniat pon nak mintak.....hahaha
saje-je nak bergurau..... JANGAN MARAH.



TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA..